0 +
vite
0 +
ton
0 +
Punonjësit
0 +
Metra katrorë

Studime të rasteve të sistemit transportues

Si një nga prodhuesit më të mëdhenj në tregun kinez të komponentëve të transmetimit të zinxhirit dhe energjisë, përvoja dhe përshtatshmëria jonë janë të pashembullta.

Ne kemi ekipe inxhinierësh në qytete të ndryshme kineze dhe në vende të ndryshme, të cilët janë në gjendje të prodhojnë zgjidhje të personalizuara për çdo aplikim industrial .

NMC
ETJ
PFC
KPM

Ju mund të kërkoni një shërbim

Ne mund të disponojmë një sistem tjetër transportues zinxhir të personalizuar nga faqosja e përdoruesit fundor, kapaciteti, shpejtësia etj.

Shpresojmë që ju të vazhdoni të zgjidhni KASIN INDUSTRIES

Mësoni më shumë rreth zinxhirëve dhe lidhësve

  • Grupi Kasin
    Grupi Kasin, është profesionalisht prodhues i specializuar në Sistemin e Transportuesit të Lartë, Zinxhirët e Industrisë së Çimentos dhe Zinxhirët e Industrisë së Mullirit të Sheqerit për më shumë se 20 vjet zhvillim.Eshte me nje siperfaqe totale 16500 metra katrore dhe gjithsej 268 punonjes, duke perfshire 28 personel teknik dhe inxhinierik, ac Lexo më shumë
  • Grupi Kasin
    Grupi Kasin, është profesionalisht prodhues i specializuar në Sistemin e Transportuesit të Lartë, Zinxhirët e Industrisë së Çimentos dhe Zinxhirët e Industrisë së Mullirit të Sheqerit për më shumë se 20 vjet zhvillim.Eshte me nje siperfaqe totale 16500 metra katrore dhe gjithsej 268 punonjes, duke perfshire 28 personel teknik dhe inxhinierik, ac Lexo më shumë
  • Grupi Kasin
    Grupi Kasin, është profesionalisht prodhues i specializuar në Sistemin e Transportuesit të Lartë, Zinxhirët e Industrisë së Çimentos dhe Zinxhirët e Industrisë së Mullirit të Sheqerit për më shumë se 20 vjet zhvillim.Eshte me nje siperfaqe totale 16500 metra katrore dhe gjithsej 268 punonjes, duke perfshire 28 personel teknik dhe inxhinierik, ac Lexo më shumë
Si një nga prodhuesit më të mëdhenj në tregun kinez të komponentëve të transmetimit të zinxhirit dhe energjisë, përvoja dhe përshtatshmëria jonë janë të pashembullta.

LIDHJET E SHPEJTA

KATEGORIA E PRODUKTEVE

PËR NE

E drejta e autorit © 2024 Kasin Industries (Shanghai) Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Harta e faqes | Politika e privatësisë |Mbështetur nga leadong.com